Pianocenter Scandinavia
Örnsrogatan 8
702 32 Örebro

08 - 720 00 28

info@pianocenter.se

 

Pianocenters
ordinarie hemsida:

 


Följ oss på Facebook

 


         Välkommen till
   Pianocenter Scandinavia

Här får du en inblick i vårt arbete med att reproducera begagnade pianon och flyglar allt efter dina önskemål. I princip utgår vi från stommen på ett instrument och reproducerar det till nyskick både ut och invändigt. Bara en erfaren och skicklig pianotekniker kan avgöra om instrumentet är nytt eller nygammalt.

Att låta reproducera sitt begagnade kvalitéts instrument till nyskick är väsentligt billigare än att köpa motsvarande instrument nytt.

 


 

 

 

 
           
 

  

                Nedan kan ni se resultatet "före och efter" en total restaurering, där allt är nytt på den gamla stommen, även innandömmet som strängar, stämnaglar osv.

                                                                                                                                                                         Bilderna är klickbara.

                                                    AG Rålin Åmål                                                                                                       Pfeiffer                                                                                                           Östlind & Almquist

 

                                                 Östlind & Almquist                                                                                                      Malmsjö                                                                                                           August Hoffman